Wil jij zorgeloos kunnen laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en ook in een deel van Europa? Dan is de Vandebron laadpas een absolute aanrader. Het grote voordeel aan deze pas, is dat je bij de Vandebron laadpas niet meer dan € 3,50 per maand betaald aan abonnementskosten. Voor de rest hoef je geen extra kosten te betalen wanneer je je auto oplaad. Je betaalt dan dus alleen de kosten per kWh die je gebruikt. Klanten bij Vandebron profiteren overigens nog eens van een verlaagd tarief per maand. Zo betaal je dan geen € 3,50 per maand, maar slechts € 1,50.


De voordelen van de Vandebron laadpas

De voordelen van een laadpas van Vandebron zijn enorm. Zo kun je ze eenvoudig online bestellen en op werkdagen voor 14.00 uur besteld, al de volgende dag gebruiken. Daarbij komt ook het enorm lage tarief wat je maandelijks betaalt voor het gebruik van de pas en betaal je niets extra’s voor het laden naast de gebruikelijke kosten per kWh. Ook zit je nergens aan vast en kun je alles gemakkelijk iedere maand opzeggen. Als laatste voordeel, heb je ook de mogelijkheid om buiten Nederland te kunnen laden, in bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk.

De Vandebron laadpas heeft daarnaast verschillende handige functies. Zo kun je via de website van Vandebron eenvoudig je verbruik en kosten bijhouden. Bovendien kun je via de website ook een overzicht krijgen van alle openbare laadpalen in Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk een laadpunt vinden in de buurt van je locatie.

Lees ook:  Dit zijn de top 3 gratis laadpassen in Nederland

De tariefstelling

De tarieven van openbare laadpalen kunnen nog wel eens van elkaar verschillen. De voornaamste reden is dat de exploitant van de laadpalen bepaald welk tarief er wordt gehanteerd. De opbouw van het tarief is wel altijd hetzelfde. Zo is het een combinatie van starttarief, kWh-tarief, en/of een tijdtarief. De servicekosten die je normaal ook betaalt, betaal je bij Vandebron dus niet! Het voordeel is dan, dat je niet nog eens extra betaald per laadsessie. Dit zorgt voor een duidelijk en transparant tarief en kom je niet voor een verrassing te staan.

Het aanvragen van de laadpas

Het aanvragen van de Vandebron laadpas is relatief eenvoudig. Dit kun je gemakkelijk en snel via de website doen. Bestel je de laadpas op werkdagen voor 14.00 uur, dan wordt deze al de volgende dag bij je bezorgd. Het voordeel is dat je deze toevoegt aan je persoonlijke account en deze dan ook direct kunt gebruiken voor het opladen van je auto.