Een elektrische auto is heel erg handig en goed voor het milieu. Het is alleen wel zo dat het soms lastig kan zijn om de auto op te laten. Je moet de auto opladen bij een oplaadpunt, hoeveel handiger zou het zijn als je een eigen laadpaal hebt? Met de Coolblue laadpaal kun jij de auto opladen wanneer je dat wilt.

Welke Coolblue laadpaal heb je nodig?

Het is niet zo dat er maar één laadpaal te koop is, je kunt kiezen uit meerdere laadpalen en op die manier kiezen welke het beste bij jouw huis en auto past. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet precies weet wat je moet hebben, dan kun je beter zorgen dat je het wel komt te weten. Het zou zonde zijn als je er te laat achter komt dat je de verkeerde laadpaal hebt aangeschaft.

Laat je goed adviseren

Het is belangrijk dat jij je goed laat adviseren welke Coolblue laadpaal voor jouw auto het beste is. Als je dat niet doet bestaat de kans dat je er later achter komt dat je toch liever een andere laadpaal had gehad. Een medewerker van Coolblue die weet precies welke het beste voor jouw auto is en welke het beste bij jouw huis past. Op die manier krijg je een laadpaal die niet te veel stroom verbruikt maar wel jouw auto goed oplaadt en dat ook nog eens aan je eigen huis.

Lees ook:  Snelladen bij Total Energies

Wat kost een Coolblue laadpaal?

De kosten van een Coolblue laadpaal kunnen iets uit elkaar liggen maar dat zal niet veel zijn. De prijs van een Coolblue laadpaal ligt ongeveer rond de duizend euro, de ene zit er wat onder en de ander er weer wat boven. Op die manier hoef je dus niet te veel betalen voor een laadpaal, je bepaalt helemaal zelf hoeveel je wilt betalen. De prijs wordt ook wel bepaald of je zelf een installatie doet of dat je het laat doen, denk goed na over wat je precies wilt voordat je de beslissing neemt.

Wat als je de juiste laadpaal hebt gekozen?

Als je de juiste Coolblue laadpaal hebt gekozen dan moet hij natuurlijk geïnstalleerd worden. Je kan dit op verschillende manieren doen, misschien kun je het zelf wel en hoef je niemand in te huren. Als je niet weet hoe het moet dan kun je het laten doen door een monteur van Coolblue, die weet precies hoe hij de laadpaal aan moet sluiten.