Doordat er steeds meer elektrische voertuigen te vinden zijn in Nederland, is de vraag naar snellaadpalen enorm gegroeid. Veel bedrijven en overheden realiseren zich dat het belangrijk is om hierop in te spelen en hebben daarom hun eigen laadpalen geplaatst. Eén van de bedrijven die hieraan meedoet is Shell, met hun Shell Recharge palen. Wil jij graag weten waar jij een Shell Recharge laadpaal kunt vinden en hoe je er gebruik van kunt maken? Wij leggen het je graag uit.

Waar zijn de Shell Recharge palen te vinden?

In Nederland zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt voor een Shell Recharge. Zo hebben ze onder andere laadpalen staan in Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. Ook zijn er diverse oplaadpunten te vinden in België, Duitsland en Luxemburg. Je kunt de kaart op de website van Shell inzien waar alle laadpalen staan. Wel is het zo dat deze laadpunten enkel bij een bepaald aantal Shell tankstations staan, al zal dit de komende jaren wijzigen naar bijna alle tankstations.

Hoe gebruik je een Shell Recharge paal?

Om gebruik te maken van een Shell Recharge laadpaal, dien je je voertuig aan te sluiten met een type 2 kabel. Vervolgens log je in bij het laadpunt door je RFID kaart of app te gebruiken. Nadat je bent ingelogd, kun je de laadpaal activeren en zal er stroom toegevoerd worden aan je voertuig. Het is mogelijk om verschillende abonnementen af te sluiten bij Shell, waarmee je kunt besparen op de kosten van het laden. Dit is echter niet verplicht en je kunt ook losse sessies nemen.

Lees ook:  Fastned blijft groeien met nieuwe snellaadstations

Wat zijn de redenen om voor een Shell Recharge snellaadpaal te kiezen?

Er zijn diverse redenen waarom je voor een Shell Recharge snellaadpaal kunt kiezen. Zo is het bedrijf een van de grootste aanbieders van laadpalen in Europa, waardoor je er altijd wel eentje in de buurt kunt vinden. Ook zijn de laadpalen van hoge kwaliteit, waardoor je erop kunt rekenen dat je voertuig snel opgeladen wordt. Daarnaast is het mogelijk om verschillende abonnementen af te nemen.

Al met al is een Shell Recharge snellaadpaal een goede keuze als je op zoek bent naar een plek om je elektrische voertuig op te laden.