Wat een mooie uitdaging zijn ze aangegaan met de indrukwekkende MG 5 station Comfort long range. Ik zie het als de eerste betaalbare elektrische stationwagen in ons land. Dit is toch wel super bijzonder te noemen? Ik vind het dan ook echt een eer dat ik hierin een proefrit heb mogen maken. Mijn ervaring kun je zoals je van mij gewend bent hier weer lezen. Ik ben in ieder geval onder de indruk van deze mooie MG 5 station Comfort long range, en jij vast en zeker ook na het lezen van mijn review.

Hogere vloer

Op de achterbank kun je prima zitten in de MG 5 station Comfort long range. Ook voor een langere rit is dat geen enkel probleem. Misschien valt voor sommige mensen de hoofdruimte een beetje tegen. Dit komt wellicht omdat de vloer wat hoger ligt dan je gewend bent. Sommige mensen moeten dan misschien de benen een beetje optrekken als ze te lang zijn. Wat wel erg prettig is, is dat de vloer helemaal vlak is. Als je achterin zit, en dan middenin, dan heb je ook gewoon genoeg ruimte voor je voeten.

Modern interieur

Het interieur van de MG 5 station Comfort long range is erg modern met name als je voorin zit zie je dat goed. Je ziet bij de stoelen een mooie hoge brug en daaronder bevindt zich een draaiknop die bedoeld is voor de rijrichting. Je krijgt hierdoor een fijn cockpitgevoel. Maar je hebt ook genoeg bergruimte en tevens is er genoeg ruimte voor USB-poorten. Een mooi rustig kleurgebruik is er gekozen, een overzichtelijk menu en ook een snelle reactietijd.

Lees ook:  Renault Zoe R135 Intens

Actieradius

OmstandighedenActieradius
Winter280 km
Zomer385 km

Unieke features

Standaard 10,25 inch scherm bevat Android Auto en Apple CarPlay.

Climatecontrole bediening via beeldscherm aanwezig.

Scherm geeft het accupercentage en de resterende kilometers aan.

Prijs

Dit model is te koop voor een vanaf prijs van €34.000. Het exacte bedrag wat je voor de MG 5 station Comfort long range gaat betalen hangt af van de gekozen extra opties.

Samenvattend

Er is in totaal 479 liter aan bagageruimte in de MG 5 station Comfort long range aanwezig. Een stille auto, erg stabiel en ook soepel. Als dit is wat je zoekt, dan is het goed om eens een proefrit te maken in je eigen regio. Je kunt dan met eigen ogen het interieur op je gemak zien en dan een keuze maken of je de auto fijn vindt rijden. Als je altijd al elektrisch hebt willen rijden en graag een station rijdt, dan is dit jouw kans om kennis te maken met de nieuwe MG 5 station Comfort long range. Ik raad het je zeker aan.

Tags: