De MG4 is een elektrische compacte hatchback van het Britse automerk MG. De auto is ontworpen als een betaalbare en praktische optie voor stadsgebruik en biedt een combinatie van moderne technologieƫn en een ruim interieur.

Elektrische specificaties

De MG4 wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 105 kW (143 pk) en een koppel van 260 Nm. De auto heeft een batterijcapaciteit van of 51 kWh (standard range, 350 km WLTP) of de long range van 64 kWh, waarmee een actieradius van ongeveer 450 km (WLTP) haalbaar is. De MG4 heeft een topsnelheid van 160 km/u en accelereert van 0 naar 100 km/u in iets meer dan 7 seconden.

Uiterlijk

De MG4 heeft een eigentijds en sportief ontwerp, met scherpe lijnen en een aerodynamische vorm. De auto heeft LED-koplampen en achterlichten en een opvallende grille met het MG-logo. De MG4 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood en grijs.

Interieur en prijs

Het interieur van de MG4 biedt veel ruimte en comfort voor de bestuurder en passagiers. De auto heeft een digitaal instrumentenpaneel en een touchscreen-infotainmentsysteem dat gemakkelijk toegankelijk is voor de bestuurder en passagiers. De MG4 biedt ook veel bagageruimte, met een inhoud van 357 liter.

Lees ook:  Kia e-Niro ExecutiveLine (2021)

De prijs van de MG4 begint bij ongeveer 25.000 euro, afhankelijk van de gekozen uitrusting en opties. Dit maakt de MG4 een van de meer betaalbare elektrische auto’s op de markt.

Rijgedrag

De MG4 biedt een responsieve en dynamische rijervaring, met een goede balans tussen prestaties en efficiƫntie. De auto heeft een soepele en stille acceleratie en biedt goede rijstabiliteit, zelfs op hogere snelheden. De MG4 heeft ook verschillende rijmodi (Normal, Eco en Sport) die de prestaties en het energieverbruik aanpassen aan de rijstijl van de bestuurder.

Conclusie

De MG4 is een moderne en praktische elektrische auto die veel waar voor zijn geld biedt. De auto heeft een eigentijds ontwerp, een ruim en comfortabel interieur en geavanceerde technologieƫn. De MG4 biedt ook een responsieve en dynamische rijervaring met een goede balans tussen prestaties en efficiƫntie. Als je op zoek bent naar een betaalbare en praktische elektrische auto, is de MG4 zeker het overwegen waard.

Tags: