Als autoliefhebber en voorstander van duurzaam rijden was ik erg enthousiast toen ik de kans kreeg om de elektrische BMW i4 35 te testen. Deze geavanceerde elektrische sedan belooft een combinatie van luxe, prestaties en milieuvriendelijkheid. In deze blog deel ik mijn persoonlijke ervaring met deze opwindende elektrische auto en bespreek ik enkele unieke features, evenals informatie over de indrukwekkende actieradius.

Een stijlvolle en krachtige elektrische sedan

Bij het naderen van de BMW i4 35 viel meteen de elegante en aerodynamische vormgeving op. De strakke lijnen en het iconische BMW-design geven de auto een sportieve uitstraling. Het interieur is luxueus en goed doordacht, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie├źn.


Opzoek naar de beste laadpas?Indrukwekkende actieradius

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de BMW i4 35 is de actieradius. Met een volledig opgeladen batterij kan deze elektrische sedan meer dan 500 kilometer rijden volgens de WLTP-cyclus. Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen, en dankzij de snellaadmogelijkheden kun je de batterij snel opladen tijdens het rijden.

Krachtige prestaties

De BMW i4 35 levert krachtige prestaties dankzij de elektrische aandrijflijn. Met een vermogen van bijna 300 pk accelereert de auto moeiteloos van 0 naar 100 km/u in ongeveer 6 seconden. De directe respons van het gaspedaal en de soepele acceleratie zorgen voor een opwindende rijervaring.

Lees ook:  De nieuwe Kia EV9 van dichtbij bekeken

Unieke features

De BMW i4 35 zit boordevol unieke features die het rijden niet alleen comfortabeler maken, maar ook bijdragen aan de effici├źntie van de auto. Enkele opvallende kenmerken zijn:

  1. BMW Operating System 8: Het geavanceerde infotainmentsysteem van de i4 35 biedt een intuïtieve gebruikersinterface en een breed scala aan connectiviteitsmogelijkheden. Met spraakbesturing en slimme navigatie wordt het rijden een naadloze ervaring.
  2. Intelligent Personal Assistant: De auto is uitgerust met een spraakgestuurde assistent die kan helpen bij het aanpassen van verschillende instellingen, het zoeken naar bestemmingen en het geven van informatie over de auto.
  3. BMW Connected Charging: Deze functie helpt bestuurders om optimaal gebruik te maken van het oplaadnetwerk. Het systeem biedt aanbevelingen voor oplaadpunten, toont de beschikbaarheid en stelt je in staat om laadprocessen te plannen.

Samenvattend

De BMW i4 35 is een opwindende en geavanceerde elektrische auto die een perfecte combinatie biedt van stijl, prestaties en duurzaamheid. Met een indrukwekkende actieradius en krachtige prestaties is het een betrouwbare keuze voor langeafstandsritten. De unieke features en geavanceerde technologie├źn maken het rijden in de BMW i4 35 een plezierige en futuristische ervaring. Als je op zoek bent naar een elektrische sedan die comfort, luxe en duurzaamheid combineert, is de BMW i4 35 zeker het overwegen waard.