Ik mocht een testrit maken in de Tesla Model 3 Highland standard range. Dit was echt een hele mooie ervaring en daarom deel ik mijn bevindingen ook graag met je middels deze reviews. Het is toch fijn om vanuit de praktijk te horen hoe het is om in dit model te rijden? Lees maar snel verder want alles wat jij over de Tesla Model 3 Highland standard range te weten wil komen lees je hieronder.

Flinke upgrade

De Tesla Model was al ruim zes jaar op de markt, maar heeft een flinke upgrade gehad en dit is de nieuwste Tesla Model 3 Highland standard range. Nieuwe koplampen en velgen en een prachtige auto om te zien. Een flinke verandering, want het model is ineens 4,72m lang en 1,85m breed. Ik keek eens goed naar de voorbumper en dat heeft me wel aan het denken gezet. Hierdoor oogt de auto namelijk veel meer volwassenen (dit kun je ook aan boord duidelijk zien).

Binnenkant…

Aan boord wordt alles weer bediend via een centraal aanraakscherm van in totaal 15,4 inch. Er zijn veel minder knoppen te zien dan vroeger. Vroeger waren er namelijk hendels achter het stuur te vinden, maar dat is verleden tijd. Ze hebben nu gekozen voor aanraakgevoelige knoppen die je kunt vinden op het stuurwiel. De knipperlichten van de auto moet je nu bedienen aan de linkerzijde van het stuur. Er is tevens meer dan genoeg ruimte voor iedereen in de auto.

Lees ook:  Hyundai Ioniq 5 Connect 58kwh

Indrukwekkende actieradius

OmstandighedenActieradius
Winter325 km
Zomer475 km

Unieke features

  • Transmissie kan nu bediend worden door aan de linkerkant van het centrale scherm te vegen.
  • Geventileerde stoelen aanwezig in de Tesla Model 3 Highland standard range.
  • Ventilatie en stoelverwarming kunnen ook achterin bediend worden dankzij een aanraakscherm van 8 inch aan de achterkant van een middenconsole.

Prijs

De prijs van de nieuwe Tesla Model 3 Highland standard range is ook wel van belang om te weten. Het is een vanaf prijs van €43.000.

Samenvattend

Was je al een groot fan van de Tesla Model 3? Dan is het nu tijd voor zijn opvolger, namelijk de Tesla Model 3 Highland standard range. Een flinke upgrade ondergaan, maar wel vele malen beter en echt de moeite waard om hierin te mogen rijden. Ga daarom na wat de voordelen voor jou zijn en maak ook jouw keuze om hiermee veel veilige kilometers te mogen maken.