De Kia e-Niro 2021 ExecutiveLine is een volledig elektrische crossover SUV met een stijlvol en modern design. De auto heeft een accu van 64 kWh en een elektromotor die een vermogen levert van 150 kW (204 pk). Met zijn actieradius van 455 kilometer (WLTP) is de e-Niro 2021 ExecutiveLine een van de best presterende elektrische auto’s op de markt.

Exterieur

De Kia e-Niro 2021 ExecutiveLine heeft een sportieve uitstraling en is voorzien van mooie details, zoals LED-verlichting en een stoere grille. De auto is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een aerodynamisch ontwerp dat bijdraagt aan de efficiëntie en de actieradius van de auto.

Interieur

Het interieur van de e-Niro 2021 ExecutiveLine is ruim en comfortabel, met voldoende been- en hoofdruimte voor alle passagiers. De auto heeft een modern dashboard met een groot touchscreen display waarop je alle belangrijke informatie over de auto kunt aflezen. Ook beschikt de auto over veel handige functies, zoals een draadloze oplader voor je smartphone en een verwarmbaar stuurwiel.

Lees ook:  Kia e-Soul 64kwh

Actieradius en opladen

Met een actieradius van 455 kilometer (WLTP) is de Kia e-Niro 2021 ExecutiveLine een van de elektrische auto’s met de grootste actieradius op de markt. Dit betekent dat je met deze auto zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Ook het opladen van de accu is eenvoudig en snel. Met een snellader (DC) kun je de accu van de e-Niro 2021 ExecutiveLine in slechts 42 minuten opladen van 10% tot 80% capaciteit. Bij een reguliere laadpaal (AC) duurt het ongeveer 9 uur om de accu volledig op te laden.

Conclusie

De Kia e-Niro 2021 ExecutiveLine is een uitstekende elektrische auto met een groot bereik en een stijlvol design. De auto biedt veel comfort en handige functies, terwijl het opladen van de accu snel en eenvoudig is. Als je op zoek bent naar een elektrische crossover SUV met veel ruimte en een grote actieradius, dan is de Kia e-Niro 2021 ExecutiveLine zeker het overwegen waard.